Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Penerbitan N27 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 18 Disember 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A: EMPAT (4) soalan berbentuk jawapan ringkas disediakan. Jawab semua soalan. Setiap soalan bernilai 10 markah. Bahagian A menyumbang 40 markah. Bahagian B: EMPAT (4) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Bahagian B menyumbang 60 markah. Untuk soalan 4 Bahagian B, anda dikehendaki menulis jawapan pada Rencana B di dalam kertas soalan. Ikat Rencana B bersama-sama kertas jawapan yang lain. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 5 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN