Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Penerbitan N41 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 18 Disember 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 pagi (3 jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A: EMPAT (4) soalan yang memerlukan jawapan ringkas. Jawab semua soalan. Setiap soalan bernilai 10 markah. Bahagian B: ENAM (6) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab empat soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 15 markah. Untuk soalan 6 Bahagian B, anda dikehendaki menulis jawapan pada kertas soalan. Ikat soalan 6 Bahagian B bersama-sama kertas jawapan yang lain. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN