Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Akauntan W17 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 18 Disember 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi TIGA (3) bahagian seperti berikut:- Bahagian A : DUA (2) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab semua soalan. Setiap soalan bernilai 20 markah. Bahagian B : TIGA (3) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab mana-mana dua (2) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Bahagian C : SEPULUH (10) soalan berbentuk objektif disediakan. Jawab semua soalan. Setiap soalan bernilai 1 markah. Bulatkan jawapan anda pada kertas soalan dan kembalikan kepada Pengawas apabila tamat peperiksaan. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 10 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN