Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Teknologi Maklumat F41 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 18 Disember 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) bahagian seperti berikut: Bahagian A : LIMA (5) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab SEMUA soalan. Bahagian A bernilai 40 markah. Bahagian B: LIMA (5) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab mana-mana EMPAT (4) soalan. Bahagian B bernilai 60 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN