Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Kebudayaan B27 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 18 Disember 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 10.30 pagi (1 ½ jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : EMPAT PULUH (40) soalan berbentuk objektif disediakan. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan membawa satu (2) markah. Bahagian A menyumbang 80 markah. Bulatkan jawapan anda di dalam kertas soalan dan kembalikan kepada Pengawas apabila tamat peperiksaan. Bahagian B : SATU (1) soalan berbentuk amali disediakan. Bahagian B menyumbang 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 11 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN