Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas I - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN PEGAWAI TADBIR N41 KERTAS I Tarikh : 17 Disember 2013 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LAPAN (8) soalan berbentuk esei di dalam 4 bahagian . Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja iaitu satu soalan daripada setiap bahagian dan satu lagi soalan daripada mana-mana bahagian. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN