Peperiksaan Perkhidmatan Subjek Utama Kumpulan C - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2015)

(untitled)
Tarikh : 19 Januari 2015 (Isnin) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi 2 bahagian. Bahagian A: 30 soalan objektif disediakan. Jawab semua soalan. Bulatkan jawapan anda pada kertas soalan dan kembalikan kepada Pengawas apabila tamat peperiksaan. Setiap soalan bernilai 2 markah. Bahagian A menyumbang 60 markah. Bahagian B: 7 soalan berbentuk esei. Jawab empat (4) soalan sahaja. Setiap soalan membawa sepuluh (10) markah. Bahagian B menyumbang 40 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 11 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN