Peperiksaan Perkhidmatan Penyelia Asrama N17 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2015)

(untitled)
Tarikh : 19 Januari 2015 (Isnin) Masa : 2.00 petang – 4.00 petang (2 jam) Tempat : Kampus Kesihatan ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei, Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 2 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN