Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Keselamatan KP41 Kertas I - Umum - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2015)

(untitled)
Tarikh : 19 Januari 2015 (Isnin) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Kesihatan ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab EMPAT (4) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN