Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II (Unit Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan Universiti) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2015)

(untitled)
Tarikh : 19 Januari 2015 (Isnin) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei, Jawab EMPAT (4) soalan. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN