Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Akauntan W27/ Penolong Juruaudit W27 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 17 April 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut:- Bahagian A : Tiga (3) soalan berbentuk esei disediakan.Jawab mana-mana dua (2) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Bahagian A menyumbang 50 markah. Bahagian B : Tiga (3) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab mana-mana dua (2) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Bahagian B menyumbang 50 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN