Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Psikologi S41 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 17 April 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LIMA BELAS (15) soalan berbentuk esei dalam tiga bahagian. Anda dikehendaki menjawab SEPULUH (10) soalan sahaja iaitu TIGA (3) SOALAN dari setiap bahagian dan SATU (1) SOALAN lagi dari mana-mana bahagian. Setiap soalan bernilai 10 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN