Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Hal Ehwal Islam S41 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 17 April 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Kejuruteraan ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi EMPAT (4) bahagian seperti berikut: Bahagian A, B dan C: ENAM (6) soalan disediakan. Anda dikehendaki menjawab EMPAT (4) soalan sahaja iaitu satu (1) dari setiap bahagian dan satu (1) soalan lagi dari mana-mana bahagian. Bahagian A, B dan C bernilai 80 markah. Bahagian D : LIMA (5) soalan ringkas telah disediakan. Anda dikehendaki menjawab DUA (2) soalan sahaja. Bahagian D bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN