Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S27 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 17 April 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Kesihatan ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei, soalan 1 wajib dijawab. Jawab TIGA (3) soalan daripada soalan 2 hingga 6. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN