Peperiksaan Perkhidmatan Setiausaha Pejabat N27 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 17 April 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LAPAN (8) soalan berbentuk esei dalam lima bahagian. Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja iaitu satu (1) dari bahagian A, B, C dan D dan satu (1) soalan lagi dari mana-mana bahagian. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN