Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Khidmat Pelanggan N17 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 17 April 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 tgh (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas soalan ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei. Jawab mana-mana EMPAT (4) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN