Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Asrama N27/ Penolong Pegawai Sains C27/ Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S27/ Pereka B27/ Penolong Akauntan W27/Penolong Juruaudit W27/ Setiausaha Pejabat N27/ Penolong Jurutera J29/ Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29/ Penolong Pegawai Perpustakaan S27/ Penolong Pegawai Penerbitan N27 Kertas I - Umum - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 16 April 2013 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab EMPAT (4) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN