Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Teknologi Maklumat F41/ Pereka B41/ Pegawai Hal Ehwal Islam S41/ Pegawai Psikologi S41/ Pegawai Kewangan W41/ Pegawai Keselamatan KP41 Pegawai Kebudayaan B41 Kertas I - Umum - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 16 April 2013 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab EMPAT (4) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN