Peperiksaan Perkhidmatan Juruteknik Komputer Ft17 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 17 April 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : DUA PULUH (20) soalan objektif. Jawab semua soalan. Setiap soalan bernilai 2 markah. Bulatkan jawapan anda di dalam kertas soalan dan kembalikan kepada Pengawas apabila tamat peperiksaan. Bahagian A menyumbang 40 markah Bahagian B : ENAM (6) soalan berbentuk amali disediakan. Jawab semua soalan. Setiap soalan bernilai 10 markah. Bahagian B menyumbang 60 markah. Jawab soalan di dalam kertas yang disediakan. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 10 surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN