Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 17 April 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : LIMA (5) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab SEMUA soalan. Bahagian A bernilai 40 markah. Bahagian B: EMPAT (4) soalan berbentuk esei disediakan.Jawab mana-mana TIGA (3) soalan. Bahagian B bernilai 60 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN