Peperiksaan Perkhidmatan Pereka B41 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 17 April 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 1.30 tgh (4 ½ jam) Tempat : Kampus Kesihatan ___________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A: LIMA (5) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab EMPAT (4) soalan. Setiap soalan bernilai 15 markah. Bahagian A menyumbang 60 markah. Bahagian B: SATU (1) soalan berbentuk amali disediakan dan wajib dijawab. Bahagian B menyumbang 40 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar buku soalan. Sila serahkan buku soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN