Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Tadbir (Kewangan) W17/ Pembantu Setiausaha Pejabat N17 Kertas I - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 16 April 2013 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 tgh (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi 2 bahagian seperti berikut: Bahagian A : DUA PULUH (20) soalan berbentuk objektif disediakan. Jawab semua soalan. Setiap soalan bernilai 2 markah. Bulatkan jawapan anda pada kertas soalan dan kembalikan kepada Pengawas apabila tamat peperiksaan. Bahagian A menyumbang 40 markah. Bahagian B : ENAM (6) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab empat (4) soalan sahaja. Bahagian B menyumbang 60 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 8 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN