Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Keselamatan KP17 Kertas I – Teori - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 16 April 2013 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kejuruteraan ______________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LAPAN (8) soalan berbentuk esei. Jawab LIMA (5) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN