Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Kewangan W41 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2012)

(untitled)
Tarikh : 1 Ogos 2012 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Kesihatan _____________________________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi 2 Bahagian seperti berikut: Bahagian A : DUA (2) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab kedua-dua soalan. Setiap soalan bernilai 25 markah. Bahagian A menyumbang 50 markah. Bahagian B : TIGA (3) soalan berbentuk perakaunan disediakan. Jawab mana-mana dua (2) soalan. Setiap soalan bernilai 25 markah. Bahagian B menyumbang 50 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 6 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN