Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 (Rekod Perubatan) Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2012)

(untitled)
Tarikh : 1 Ogos 2012 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Kesihatan _____________________________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LAPAN (8) soalan berbentuk esei dalam tiga (3) bahagian. Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja iaitu satu (1) dari setiap bahagian dan dua (2) soalan lagi dari mana-mana bahagian. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN