Keberkesanan "Terapi Spiritual" Bagi Peningkatan Aspek-Aspek Personaliti Penagih Dadah Di Panti Insyaf Medan, Indonesia - Lahmuddin* , Lahmuddin*; Mohamed Rasid, Zulkifli (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2004)
Penyelidikan ini bertujuan mengenal pasti keberkesanan pendekatan "Terapi Spiritual" bagi meningkatkan ciri-ciri personaliti penagih dadah di Panti Insyaf Medan, Indonesia.