Kesan Grafik Berkomputer Dalam Pembelajaran Fenomena Cuaca - Che Lah, Aminordin; Fong , Soon Fook (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2004)
Penyelidikan ini bertujuan mengkaji kesan grafik berkomputer dalam pembelajaran berbantukan komputer bagi tajuk fenomena cuaca. Satu perisian multimedia telah dibangunkan dalam tiga persembahan grafik yang berbeza, iaitu grafik statik, grafik animasi dan grafik animasi berperingkat.