Perkasa nilai kemanusiaan, etika dan kesedaran sivik untuk hadapi cabaran - Berita Kampus - Jilid 45 Bilangan 05 - ISNIN 23 November 2015 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Universiti melalui seluruh warganya perlu mendokong nilai kemanusiaan, etika dan kesedaran sivik yang tinggi untuk menghadapi kemelut sosial.