Larang guna logo, nama USM tanpa kebenaran -Berita Kampus – Jilid 45 bilangan 1 - ISNIN 28 September 2015 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 2015)

(untitled)
Penggunaan logo dan nama Universiti Sains Malaysia (USM) oleh kelab dan persatuan yang tidak berdaftar adalah salah di sisi undang-undang.