USM serius tangani isu plagiarisme - Berita Kampus - Jilid 44 Bil 12 - ISNIN 18 Mei 2015 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Polisi tegas Universiti Sains Malaysia (USM) terhadap plagiarisme mencerminkan komitmen jitu universiti untuk menegakkan integriti akademik berkaitan dengan plagiarisme.