Selamanya bertahta di jiwa - Sujak, Kamal (Persatuan Pustakawan Malaysia, 2013)
Selamat pulang ke rumah abadi sahabat mungkin tuan telah terlalu penat di simpang siur yang tidak pernah memberimu rehat, dan padamu ianya tugas terpenting yang harus diselesaikan untuk kami yang terlalu sibuk di dunia sendiri.