Mustahil rawat ikut masa - Berita Kampus - Jilid 44 Bil 10 - ISNIN 20 April 2015 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (2015)
Sejak kebelakangan ini, isu kelewatan menerima rawatan di Pusat Sejahtera menjadi rungutan siswa-siswi Universiti Sains Malaysia (USM) dalam laman facebook USM Info Sharing Corner.