Amalan terbaik di Pusat Maklumat & Perpustakaan (INFOLIB) Bernama - HJ IBRAHIM, HASNITA (Persatuan Pustakawan Malaysia, 2012)
InfoLib merupakan sebuah Pusat Maklumat dan Perpustakaan khusus dalam bidang berita yang mana koleksinya meliputi berita keluaran Bernama, keratan akhbar terbitan tempatan dan maklumat umum berkaitan Malaysia, telah beroperasi sejak April 1968. Objektif utama InfoLib adalah mengumpul, memproses bahan bacaan dan berita serta maklumat agar boleh diakses oleh petugas Bernama dan pelanggan BLIS (Bernama Library & InfoLink Service). Amalan terbaik perlu dipraktikkan serta disesuaikan dengan persekitaran organisasi bagi membantu meningkatkan kualiti hasil pekerjaan dan penulisan serta sentiasa relevan.