Kes potong kunci roda, USM ambil tindakan disiplin - Berita Kampus - Jilid 44 Bil 9 - ISNIN 6 April 2015 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Tindakan siswa-siswi memotong kunci roda kenderaan yang dikenakan oleh Jabatan Keselamatan (JK), Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi suatu kesalahan dan tindakan disiplin akan dikenakan kepada mereka yang disabitkan kesalahan.