Bahan pinjaman perpustakaan tanggungjawab bersama - Berita Kampus - ISNIN 23 Mac 2015 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (2015)
Sikap tidak bertanggungjawab segelintir siswa-siswi Universiti Sains Malaysia (USM) terhadap bahan perpustakaan telah menyusahkan perpustakaan dan siswa-siswi yang lain.