Kosongkan segera barang di stor - Berita Kampus - Jilid 44 Bil 7- ISNIN 9 Mac 2015 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (2015)
Masalah lambakan barangan penghuni yang tidak dituntut di stor Desasiswa Indah Kembara (IK) selepas waktu yang ditetapkan menyukarkan perlaksanaan kerja pengurusan desasiswa dan kakitangan pencucian.