Pengguna jalan raya perlu bertolak ansur - Berita Kampus - - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 2014)
Pelbagai isu dibangkitkan berkenaan sikap pengguna jalan raya dalam Universiti Sains Malaysia (USM). Hal ini berlaku kerana sikap pengguna sendiri yang mementingkan diri dan tidak bertolak ansur.