Kod etika berpakaian tidak diendahkan - Berita Kampus - Jilid 44 Bil 4 - ISNIN 10 NOV 2014 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 2014)
Siswa-siswi tidak mengendahkan kod etika berpakaian yang ditetapkan oleh Universiti Sains Malaysia (USM) semasa berada dalam kawasan kampus.