Menyelusuri kehidupan siswa-siswi PPPJJ - Berita Kampus - ISNIN 27 OKT 2014 - - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (2014)
Siswa-siswi masih ingkar dalam mematuhi peraturan Desasiswa yang melarang aktiviti penjualan makanan, rokok, CD dan lain-lain di dalam bangunan asrama yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan walaupun tindakan telah diambil.