Siswa-siswi saran semakan harga makanan - Berita Kampus - Jilid 44 Bil 2 - ISNIN 13 OKT 2014 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 2014)
Kebanyakan siswa-siswi meluahkan ketidakpuasan hati terhadap harga makanan yang mahal dan tidak berpatutan di kafe Fajar Harapan.