Fantasies Of Truth And Change: Applying Qualitative Research To 'Improve' Education1 - Schostak, John (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2000)
Artikal ini memberi kesedaran kepada pembaca tiada siapa yang dapat menukar keadaan sosial, menolak paradikma yang sedia atau menentukan sesuatu revolusi yang akan datang kerana semua ini dikawal oleh suatu kuasa yang berpunca daripada mekanisma politlk dan undang-undang global dan tempatan.