Keselamatan kampus tanggungjawab bersama - Berita Kampus - Jilid 44 Bil 1 - 29 SEPT 2014 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains malaysia, 2014)
Tahap keselamatan siswa-siswi dalam kampus menjadi tanggungjawab yang penting untuk semua orang.