Strategi peningkatan prestasi pengajaran dan pemelajaran Bahasa Melayu di sekolah dari perspektif kenaziran:Satu analisis kritis. - Kassim, Zakaria
Berbagai usaha telah dilaksanakan untuk mempertingkatkan prestasi pengajaran dan pemelajaran Bahasa Melayu di sekolah-sekolah. Kementerian Pendidikan,Jabatan Pendidikan Negeri,Jabatan Pendidikan Daerah.