Perananan wanita dalam pendidikan pencegahan. - A. Hamid, Siti Zubaidah (1991)
Masalah dadah bukanlah satu perkara baru di negara kita ini.bahkan ianya telah wujud sejak awal abad ke 19 lagi.Pada masa ini dia telah menjadi satu masalah yang serius.