Komunikasi Berkesan Hubungan Interpersonal - INTAN, Institut Tadbiran Awarn Negara (Institut Tadbiran Awam Negara (INTAN), 2000)
Banyak masalah berlaku akibat komunikasi tidak berkesan. Buku ini memberi panduan kepada pembaca untuk berkomunikasi secara efektif dan menggelakan atau meminimumkan masalah yang mungkin timbul dari salah faham.