UNDANG-UNDANG MALAYSIA Akta 605 AKTA BADAN-BADAN BERKANUN (TATATERTIB DAN SURCAJ) 2000 - Malaysia, Goverment (2000)
Suatu Akta untuk mengadakan peruntukan bagi perkara-perkara yang berhubungan dengan tatatertib, dan pengenaan sureaj ke alas, pegawai-pegawai badan berkanun yang diperbadankan oleh undangundang persekutuan, dan bagi perkara-perkara yang berkaitan dengannya.