A Proposed System for the Evaluation of The Teaching Performance of Lecturers by Students - See , Ching Mey (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 1991)
Kertas ini mencadangkan satu sistem penilaian prestasi pengajaran pensyarah-pensyarah oleh pelajar-pelajar. Satu soalselidik yang mengandungi 7 kategori dan 38 item telah di sediakan. Kategori-kategorinya adalah seperti berikut:(1) Organisasi, struktur atau kejelasan (2) lnteraksi atau perhubungan pensyarah-pelajar (3) Kemahiran mengajar, berkomunikasi atau kebolehan bersyarah (4) lsi kandungan kursus dan kesukaran kursus (5) Tugasan dan penilaian (6) Kesan terhadap pelajar (7) Penilaian secara menyeluruh.