Peranan teknologi pendidikan di Malaysia. - Mohd Saad, Abdul Rahim
Adalah menjadi kenyataan bahawa kita sedang berada dalam kurun yang dipenuhi dgn pelbagai teknologi.Kehidupan harian manusia juga bergantung kepada teknologi samada manusia ini Terdapat di tempat-tempat yang terpencil dalam negara ini ataupun di dunia.