Huraian konsep serta beberapa model pencerapan pengajaran dan pembelajaran. - Mohamed, Shukery (1994)

(untitled)
Dunia penqurusan dan pentadbiran meletakkan nilai yang paling tinggi kepada produktiviti dan kecemerlanqan kerja. Sesuatu matlamat orqanisasi itu dikatakan berjaya apabila produktivitinya mencapai tahap optimum.