USM VOLUNTEERS ACKNOWLEDGED AS USM-MySIHAT ENVOYS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PENANG, 2 April 2016 – The 2 USMMySihat Ambassadors Convention (Konvensyen Duta USMMySihat) was held at the Dewan Utama Desasiswa Kompleks RST, Universiti Sains Malaysia (USM), recently to acknowledge the student volunteers as 'USMMySihat Ambassadors'.